Punatähdet
pressilupi
olet tässä! historiikki
piisit
reissutarinat
vanikuvat
vaniposti
keikkakalenteri
keikkatillauskuponki
linkkilöitä

etusivu

Aatos Punasen EEC-puhe Kiholinnassa 31.12.2001

Ystävät, toverit!

Markka in Memoriam Muatamme ollaan kiireen vilikkaa rettuuttamassa EEC:n kylykeen, sen reuna-alueeksi ja työvoimareservaatiksi.

Vimosin ossoetus tästä Brysseliin kumartelusta onpi Suomen herrojen puhheet jonkinlaesesta Länsi-Euroopan yhteisestä valluutasta!

Nämä rahavehtaelut on tuomittava ankarasti.

Ne on tuomittava yhtä ankarasti kuin myö ollaan tuomittu muuttii EEC-vehtaelut jo vuuesta 1969, jolloin EEC:n johtomuat piättivät yhä syvempään menevästä USA:n eurooppalaisten vasallivaltioien salaliitosta! ”Haagin hengestä” he puhuvat korulausein, mutta minä sanon teille: petoksen paha henki se on!

EEC on yksinommaan suuryhtiöijen etuja ajava ylikansallinen tallousliitto, joka tosjasiallisesti muodostaapi sotaliitto NATO:n tallouvellisen perustan ja ytimen.

EEC on suuri rauhan vihollinen. Se pittää yllä kylymää sotaa ja syventää Euroopan kahtiajakoa.

EEC on myössii YYA-sopimuksen hengen vastainen.

EEC tuopi työttömyyttä - ei kiitos! Työttömyyttä meillä on tiällä kyllä omiksi tarpeiksi!

Laajasta EEC:n vastaisesta kansalaisrintamasta huolimati Suomen herrat ovat jo tehneet joetain salakähmäisiä sopimuksia kansamme maksettavaksi. Sen taatta kurjistuneet kurjistuvat entisestään.

Nämä nykyiset valuuttavehtaelut saattavat mieleen vuuen 1944 Bretton Woodsin kokkouksen New Hampshiressa. Siellä yritettiin Suuren isänmaallisen sodan kauhuista toipuva Sosialististen Neuvostotasavaltojen liitto narruuttaa mukkaan valuuttasysteemiin, joka nojasj yksinommaan Ameriikan dollariin.

Siihen riistäjämaijen salaliittoon Neuvostoliitto ei ruvenna. Ei pijä meijänkään ryhtyä Brysselin rahaherrojen sätkynukeksi.

Toista se olj vuonna 1975. Vappuaaton aamuna, justiisa kun myö oltiin tultu uamulypsyltä tuppaan kahville, kello kuuvelta, radiosta myö kuulija, että Vietkong-sissit olj vallannut Saigonin ja Vietnam olj vappaa mua.

Myö kansandemokraatit suatiin saman vuuen ennenaekaisissa eduskuntavaaleoissa 40 paikkaa ja sosialidemokraatit karvan verran enemmän, 54 paikkaa.

Työttömiä olj helmikuussa 1975 VUAN 47.300.

Kun niitä tulj nykymittareilla karvan verran lissää, Kekkonen panj pystyyn Miettusen hätätilahallituksen - silloin työ olj OEKEASTI valtiovallan erityissuojelussa.

Vuonna 1975 Puolueen runoilija, Matti Rossi tiedotti urhollisesti Denés Kissin harjoittamasta neuvostovastaisesta propagandasta Unkarin Kirjailijaliitolle.

Vuan olj sinä vuonna surullisiakkii tapahtumia: Fredi lauloe Avaa sydämesi mulle, Katri-Helenan Vasten auringon siltaa ja Marionin etelän miehistä kaihoisasti kertovan El Bimbon.

Takasin asiaan...elikkä minkä tahi meijän pittää vastustaa EEC:tä.

EEC tuo myös palkkojen alentamista ja siirtotyöläisyyttä! Eikö Göteborgin pimmeisiin autotehtaisiin ja Ruottiin näläkää pakkoon paenneet puoli miljoonaa suomalaista siirtolaesta jo riitä?

EEC:n itsenäinen aluepolitiikka kaventaa kansallisten parlamenttien mahtollisuutta itsenäiseen piätöksentekkoon. EEC on siis syvästi temoratian vastainen järjestö.

Meijän yhdessä rintamassa vastustettava EEC:n valuuttakiärmeen luikertelua Pohjolaan.

"Tämän päivän sika on huomispäivän pekoni", Markku Into julisti aekanaan.
Muiskoon porvari sen, pekoniksi olet sinä tuleva!

Kuolema EEC:n yhteisvalluutalle! Eläköön äeti-Venäjän meille antama oma markka!

Ei EEC:lle! Ei Brysselin rahalle!

ylös